Over mij

Desiree Kempers

Al van jongs af aan heb ik een passie voor dieren. En met name voor honden. Ik heb er dan ook drie thuis. Al op jonge leeftijd wist ik zeker dat ik met dieren wilde gaan werken. Daarom heb ik de opleiding dierenverzorging en daarna dierenartsassistente gevolgd.

Tijdens mijn werk als dierenartsassistente merkte ik dat ik vooral affiniteit had met honden. Gefascineerd door hun gedrag ben ik veel gaan lezen over honden- en wolvengedrag. De hond stamt af van de wolf, heeft nog alle gedragscodes van de wolf ingeprogrammeerd en laat hierdoor duidelijk leesbaar gedrag zien.

Hoe meer ik mij in de hondentaal ben gaan verdiepen, des te beter werd ik in het ‘lezen’ van honden: wat zeggen ze, wat hebben ze nodig, hoe kan ik ze helpen om zich lekker te voelen? In mijn werk als dierenartsassistente had ik hier destijds veel profijt van. Het idee om hondenuitlaatservice te starten was voor mij een logische keuze. En in april 2009 werd mijn hondenuitlaatservice genaamd Woef Wash & Let’s Go een feit. Ik ben de uitlaatservice met veel enthousiasme begonnen en doe het nog steeds met veel plezier en passie.

De ervaring en kennis die ik heb opgedaan door mijn werk als dierenartsassistente, het lezen van literatuur, opleiding bij Anniek Winters (hondengedragsdeskundige) gevolgd. En mede dankzij mijn dagelijkse wandelingen met mijn roedels ben ik in staat hondengedrag goed te lezen en rust in mijn roedels te creëren. Ik geloof in de kracht van consequentie wat betreft begrenzen en belonen.

Ondertussen heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid met gedragshulp, dit doe ik met behulp van de kracht van mijn roedels of door het bieden van consulten aan huis. Door de jaren heen ben ik erachter gekomen dat er veel vraag is naar hulp omtrent ‘ongewenst’ gedrag.

Om baasje en hond samen in balans te krijgen heb ik meer nodig dan alleen mijn uitlaatservice en dat is dan mijn eigen hondengedragscentrum:
MINDFUL DOGS GEDRAGSCENTRUM – ‘LEVEN IN HET MOMENT’. Met trots kan ik zeggen dat uw hond bij mij in goede handen is.

Wat kunt u van mij verwachten?

Persoonlijke aandacht

Flexibiliteit 

Gedragshulp

Professionaliteit